schrobmachine particulier
Nilfisk Borstel Cylinder - SC100 serie - Art.
Flexibele reiniging: 'Eco' flow voor lichte vervuiling en 'double' flow voor vlekverwijdering en zwaardere vervuiling. Alle funkties stoppen wanneer de bedieningsstang rechtop staat: geen borstel of zuigmond op de vloer en geen vloeistof op de vloer als de machine uit staat. Robuust aluminum frame garandeerd een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur. Doseerknop op de schoonwatertank om altijd het juiste percentage reinigingsmiddel te hebben. SC100 E FULL PACKAGE. Nominaal vermogen W :800.: Geluidsniveau op 1,5, m dB A ISO 3744 :72: 2. Lengte x breedte x hoogte mm :400x360x1150.: Toerental borstel tpm :2100.: Theoretische/werkelijke capaciteit m/u :620/310.: Geluidsniveau dB A IEC 704 :83.: Trillingsniveau handgreep m/s: 2.5. Bruto gewicht gvw kg :15.: Aantal borstels en soort:1: Cylindrical. Automatische afsluiting reinigingsmiddel Inbegrepen.: Geleverd direct klaar voor gebruik compleet Inbegrepen.: Bedieningsstang voor gebruik met twee handen Inbegrepen.: Tank in tank oplossing Inbegrepen.: Gewicht 5 kg. Up Sells Products. Nilfisk Snoer kort - SC100 male plug - Art.107413489. Nilfisk Borstel Cylinder - SC100 serie - Art. Vuilwatertank - SC100 - Art. Nilfisk handvat - sc100 - Art. Tana AZ 70 C - 2 liter hoog concentraat - Art.713115.
Tag: vloerreiniging Warehouse Totaal.
Productnieuws Veiligheid Ergonomie. Van Hooff reinigt vloer met schrobmachine. Productnieuws Veiligheid Ergonomie. Kärcher maakt kleuronderscheid. Productnieuws Veiligheid Ergonomie. Stille schrobzuigmachine met grote actieradius. Nieuws Veiligheid Ergonomie. Asix is exclusief importeur van Fimap. Automatisering Robotisering Nieuws. Nilfisk brengt eerste hybride schrobzuigmachine.
particulier
karcher schrobmachine Huishoudelijke artikelen.
Gebruik huidige locatie. karcher schrobmachine Huishoudelijk. $data.getNumberOfReviews consumenten beoordelen producten in huishoudelijk categorie met gemiddeld een $data.getAverageRating rating. Kärcher Kärcher WD 3 WD 3 WD 3 De WD 3 is een krachtige en energiezuinige alleszuiger van Kärcher. Hij is uitgerust met een robuust en schokbestendig kunststof vuilreservoir met een capaciteit van 17 liter. Door het patroonfilter kunt u zowel droog stof als vloeistoffen opzuigen zonder dat het filter daarvoor vervangen moet worden. De zuigslang en vloerzuigmond zorgen voor de perfecte reinigingsresultaten. De handgreep is afneembaar en zorgt ervoor dat u andere toebehoren direct op de zuigslang kunt vastmaken. De handige p. Kärcher WD 3. RegisteredUser - Miepkekusters. Super fijne zuiger ben honderd procent tevreden. Werkt goed alleen een vraag bij Gamma is hij te koop voor de zelfde prijs met gratis stofzakken t.w.v 13.95 heb hem pas gekocht paar weken geleden maar heb geen zakken gratis gekregen is het mogelijk dat ik die ook gratis krijg zou geweldig zijn is bij de Gamma.
numatic schrobmachine onderdelen
Van Loon Dongen.
Ervaring sinds 1985. Expert in alle A-merken. Eigen onderhouds- en reparatiedienst. Log in onderdelenshop. Wij" leveren zowel aan de proffesional als aan de particulier. U kunt ook voor alle toebehoren bij ons terecht en we hebben een eigen service/reparatie afdeling."
Schrobmachine / vloerschuurmachine 40 cm Verhuurpunt.
Schrobmachine / vloerschuurmachine 40 cm. Deze schrobmachine huurt u voor het reinigen van grotere oppervlakten, ideaal voor het reinigen van tegelvloeren, betonvloeren en vinyl. Machine is ook te gebruiken als schuurmachine voor het opschuren, renoveren of opknappen van houten vloeren. Schijfdiameter is 40 cm. Diverse schuur, polijst en poetsschijven te verkrijgen. Aangeraden wordt bij schuren om een stofzuiger bij te huren, deze kan makkelijk aangesloten worden op de machine. dag: 32, excl. week: 80, excl. 1 x beschikbaar voor deze periode. Bent u op zoek naar een Schrobmachine / vloerschuurmachine 40 cm? Verhuur-punt het punt voor professioneel gereedschap de regio Medemblik, Wervershoof, Andijk, Zwaagdijk, Hoogkarspel, Bovenkarspel en omgeving. Schrobmachine / vloerschuurmachine 40 cm is ook te vinden als: boenmachine vloerreiniger borstel schrobber plavuizenreiniger schuurmachine vloerschuurder.
Schoonmaakapparaten, welke soorten zijn er? GAMMA.
Een alleszuiger kan soms ook blazen. Dit is handig voor het schoonmaken van een werkbank of het ontstoppen van een verstopte afvoer. Daarna gebruik je natuurlijk de zuigfunctie om al het losgekomen vuil eenzoudig op te zuigen. Met een geïntegreerde reinigingsfunctie kun je met een druk op de knop een verstopt filter in het apparaat even 'uitkloppen. Hierdoor stroomt het filter weer door en kun je zonder moeite doorgaan met je schoonmaakklus. Wist je dat sommige stofzuigers zijn uitgerust met filters of stofzakken die je kunt uitkloppen of uitspoelen? Heel duurzaam: zo hoef je niet steeds niet zakken of filters te kopen en kun je de oude gewoon opnieuw gebruiken.
Bo-rent.
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn in euro, exclusief schade-afkoopregelingen, brandstofkosten, verbruiksartikelen, slijtagekosten, eventuele transportkosten en afhankelijk van de standaard keuze rechts in het menu inclusief of exclusief btw. RESERVEER NU OVERZICHT. Disclaimer en copyright. Particulier Prijzen worden inclusief btw weergegeven.
Osmo Boenpads, Schuurmateriaal, Boenmachines etc.
Osmo Boenpads Schuren, Boenmachines, Wij leveren enkele topmerken boenmachines voor zowel particulier als professioneel gebruik, machines met hoog vermogen en machines die goed handelbaar zijn voor de kleine tot middelgrote kamers.De absolut. Tisa Line BoenPads klik hier voor maat en kleur. Osmo Boen Pads Witte pad zeer fijn voor het glanzend boenen van wasvloeren en uitpoetsen van vloerolie.
Nilfisk Schrobzuigautomaat - SC250 - Art.9087380020 - Nilfisk-shop.nl.
SC250 schrobt, veegt en droogt in elke hoek. De Nilfisk SC250 is een compacte schrobzuigmachine voor het snel en effectief reinigen van harde vloeren, in elke hoek, zowel vooruit als achteruit en onder meubilair of schappen. De Nilfisk SC250 schrobzuigmachine is licht en compact en geschikt voor reinigen overdag door het lage geluidsniveau van de batterijaandrijving. De ideale oplossing voor winkels, scholen, restaurants, cafes, bakkerijen, fastfoodrestaurants en schoonmaakbedrijven. De productiviteit van de Nilfisk SC250 schrobzuigmachine is hoog omdat deze schrobzuigmachine veegt, schrobt en een droge vloer achterlaat in één keer en zowel vooruit als achteruit. Rommel, vuil en zelfs de kleinste stofdeeltjes worden effectief verwijderd door de 34 cm cilindrische borstel. Voor een diepere reiniging zonder veegfunctie kan de optionele microvezelroller worden gebruikt. Tijdens het reinigen kan vanaf de gebruikerspositie de voorste zuigmond omhoog worden bewogen om grover vuil te verwijderen zonder te hoeven stoppen. Met twee instellingen voor dosering van water en reinigingsmiddel is de Nilfisk SC250 schrobzuigmachine aan te passen aan elke reinigingstaak. Twee eenvoudige manieren om tijd en kosten te besparen zonder concessies te doen aan het schoonmaakresultaat. Eenvoudig gebruik: tank-in-tank ontwerp voor dragen in één hand en voorziet in gemakkelijk legen en hervullen.
Cleanfix Floormac Deluxe eenschijfs schrobmachine Wooddesign Shop.
Home Cleanfix Floormac Deluxe eenschijfs schrobmachine. Tijdelijk 15% korting op rubio monocoat soap. Cleanfix Floormac Deluxe eenschijfs schrobmachine. De Cleanfix Floormac Deluxe is een veelzijdige machine, inzetbaar voor o.a. het boenen en oliën van parketvloeren, het aanbrengen van onderhoudsolie, het reinigen van natuursteen en kunststofvloeren, enz.
Particulieren - Unica Vloeren voor elke ruimte!
Wij nemen graag de tijd voor één of meerdere gesprekken, waar deskundige medewerkers met oog voor design en kleur u met raad en daad terzijde staan in onze eigen showroom in Oud-Beijerland. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak dan maken wij tijd voor u.
Onlineauctionmaster.com.
Samen werken aan een schone zaak - Midden Betuwe Totaal.
De huidige woningmarkt. Sportief en leerzaam uitje voor baas en hond. Nieuwe ontwikkelingen bij Hardeman Interieurbouw. De totaalleverancier als het gaat om bestrating. Erbe Tiel pakt spuitwerk groots aan. Autobedrijf Willekes verhuurt aan particulier en bedrijf. ALES Metaaltechniek: SAMEN STERK!

Contacteer ons