schrobmachine nilfisk
Nilfisk lanceert nieuwe schrobzuigmachine SC250 Service Management.
Dankzij de touch-sensoren in het handvat is de bediening eenvoudig en ergonomisch. De Nilfisk SC250 is volgens de fabrikant eenvoudig in gebruik, ergonomisch en intuïtief te bedienen. Lichte en compacte schrobzuigmachine. De Nilfisk SC250 schrobzuigmachine is licht en compact en geschikt voor reinigen overdag door het lage geluidsniveau van de batterijaandrijving. meer informatie
onderdelen nilfisk
Schrobmachine VIPER Nilfisk AS380/15C DiDoClean.nl.
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Veel type borstels en pads mogelijk, dus diverse vloeren/vervuiling kunnen aangepakt worden. De Schrobmachine VIPER Nilfisk AS380/15C is o.a. Omschrijving Eenheid Schrobmachine Floorpul Industrial Onyx 35E. There are no reviews yet. Be the first to review Schrobmachine VIPER Nilfisk AS380/15C Antwoord annuleren.
stofzuigerslangen
Schrobmachine Nilfisk BA410.
Laat me ingelogd blijven. Inloggen of Nog geen account? Meld u hier aan! Terug naar lijst. Schrobmachine Nilfisk BA410. Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze verkopen. Veegmachine mechanische KARCHER S 4 Twin. Minigraafmachine veegmachine, Ingersoll-Rand 44 Veegmachine BKT.
Nilfisk Schrobmachine kopen? Gereedschapcentrum.nl.
Bekijk het gehele assortiment handgereedschap. SDS Plus beitel en borenset. SDS Plus boren. Bekijk het gehele assortiment accessoires. Bekijk het gehele assortiment meetgereedschap. Bekijk het gehele assortiment tuingereedschap. Bekijk het gehele assortiment klimaatbeheersing. Machine en accuhouders. Bekijk het gehele assortiment transport opslag. Bouten en moeren. Hang en sluitwerk. Bekijk het gehele assortiment bevestigingsmateriaal. Bekijk het gehele assortiment pbm. Bekijk alle overige categorieën. Bekijk alle 466 merken. Vandaag besteld is maandag geleverd. Tot 100 dagen bedenktijd. Gratis verzending vanaf 80., De webwinkel van Gereedschapcentrum voldoet aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. Een Excellente klantenservice. Product reviews voor betere aankoopbeslissingen. 100% onafhankelijk Europees keurmerk. Tot 100 kopersbescherming. Bekijk ons keurmerk. Klantwaardering 88, 22.435 reviews. Ben je op zoek naar een Nilfisk Schrobmachine? Dan ben je op de juiste plek. Ben je op zoek naar een Nilfisk Schrobmachine? Dan ben je op de juiste plek. Gereedschapcentrum.nl biedt al sinds 2009 een ruim assortiment van professioneel gereedschap aan en staat bekend om haar scherpe prijzen.
Schrobmachine Nilfisk SC 351 Jungheinrich PROFISHOP.
De gebruiker merkt heel snel hoe waardevol deze eigenschap is voor het reinigen van krappe ruimten, tussen, onder en achter tafels en stellingen en meubels. De Nilfisk SC351 schrobzuigmachine maakt het reinigen van krappe ruimten zeereenvoudig en efficiënt. De Nilfisk SC 351 schrobmachine kenmerkt zich door zijn eenvoudige wendbaarheid en zijn zeer compacte ontwerp.
Onlineveilingmeester.nl.
Schrobzuigmachine BA611D obc Nilfisk Haagclean Products.
Contact opnemen Bekijk onze webshop. Schrobzuigmachine BA611D obc Nilfisk. Toevoegen aan favorieten. Schrobzuigmachine BA611D obc Nilfisk. Verpakking: Verpakt per stuks/doos. Artikel in de volgende categorieën. Schrobzuigmachine BA611D obc Nilfisk Walk-behind schrobzuigmachine. De Nilfisk BA/CA 551/611 serie biedt alles wat belangrijk is voor efficiënte vloerreiniging: meer productiviteit, langere werktijden, meer ergonomische kenmerken, grotere betrouwbaarheid, meer opties en kostenbesparing. Het nieuwe innovatieve Nilfisk Ecoflexsysteem leverbaar op alle batterij aangedreven schrobzuigmachines maakt het verbruik controleerbaar en beheersbaar. Toch biedt het Ecoflexsysteem de mogelijkheid om tijdelijk het waterverbruik en de hoeveelheid reinigingsmiddel te verhogen voor de vloerdelen die zwaarder zijn vervuild. Green meets clean. Daarom zijn de Nilfisk schrobzuigmachines BA/CA 551/611 de beste oplossing voor een effectieve, snelle en stille vloerreiniging. Ecoflexsysteem; volledige controle over het verbruik zonder concessies te doen aan de prestaties. Ecoflex reinigingsmiddelen kit voor automatische nauwkeurige dosering van reinigingsmiddel. Uitzonderlijk laag geluidsniveau zodat overal op ieder moment gereinigd kan worden zelfs in geluidsgevoelige omgevingen. Verwisselbare schrobdeks, 53 61 cm schijf of 51 cm cilindrisch. ECO instelling zorgt voor aanzienlijke besparing van water. Verpakt per stuks/doos. 26485 Nilfisk Schrobmachine BA 611D Brochure.
Nilfisk schrob-zuigmachine SC351 FULL PKG - Uw partner in cleaning, pompen, tools en tuin.
De Nilfisk SC351 schrobzuigmachine biedt zowel voorwaarts als achterwaarts schrobben en reinigen met een indrukwekkende borsteldruk van 27 kg. De Nilfisk SC351 schrobzuigmachine maakt het reinigen van krappe ruimten zeer eenvoudig en efficiënt. De Nilfisk SC351 schrobzuigmachine biedt zowel voorwaarts als achterwaarts schrobben en reinigen met een indrukwekkende borsteldruk van 27 kg.
De Nilfisk SC351 schrobzuigmachine maakt het reinigen van krappe ruimten zeer eenvoudig en efficiënt. - Hygma Horeca.
Hygma Horeca Actueel Reviews De Nilfisk SC351 schrobzuigmachine maakt het reinigen van krappe ruimten zeer eenvoudig en efficiënt. De Nilfisk SC351 schrobzuigmachine maakt het reinigen van krappe ruimten zeer eenvoudig en efficiënt. 11 februari 2019 1 min. De Nilfisk SC351 schrobzuigmachine biedt zowel voorwaarts als achterwaarts schrobben en reinigen met een indrukwekkende borsteldruk van 27 kg.
Nilfisk schrobzuigmachine SC500 53 B Full Package Doseer.nl.
De Nilfisk SC500 schrobzuigmachine verlaagt de kosten dankzij het Nilfisk Ecoflex systeem en het geluidsniveau. Het duurzame Nilfisk Ecoflex systeem zorgt voor een zeer flexibel gebruik van reinigingsmiddel, ook reinigen met alleen water is mogelijk, in te stellen met slechts één knop.
VVS-Online.nl voor al uw schrobmachine-onderdelen.
Reinigingsmiddel voor Schrobzuigmachines. Voor de eenschijfmachines ook wel schrobmachine genoemd zijn de onderdelen verdeeld in Pad's, borstels, Pad-houders, schoonmaakmiddelen en de onderdelen. Een pad wordt gebruikt voor het strippen, schoonmaken of polijsten van een gladde vloer. De padhouder is om de padds; te kunnen gebruiken op een schrobmachine. Voor het schoonmaken van niet gladde vloeren wordt een borstel gebruikt. Het reinigingsmiddel zorgt ervoor dat de vloer de bewerking kan ondergaan waarvoor het reinigingsmiddel bedoeld is. Toepassen Reset Merk Nilfisk. Diameter PAD 12." Geen producten geselecteerd. 20 producten, sorteren op. Bekijk product Nilfisk Boen Pad Bruin 12" 5 stuks.
De Nilfisk Alto Scrubtec 337.2 - Metech.nl Veegmachines En Schrobmachines.
ingebouwde lader, borstel, batterij en zuigmonden. De Scrubtec 337.2 Combi is ontworpen om kostbare tijd, energie en geld te besparen en heeft toch een enorme reinigingskracht. Het kan zowel schrobben als drogen, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen, zoals onder tafel. Dit komt doordat het is uitgerust met een roterend schrobdek en geïntegreerde zuigmond. Compacte walk-behind schrob-/zuigmachine met zuigmond en roterend schrobdek om vooruit en achteruit te schrobben en drogen. Laag geluidsniveau en eenvoudige bediening. ingebouwde lader, borstel, batterij en zuigmonden. De Scrubtec 337.2 Combi is ontworpen om kostbare tijd, energie en geld te besparen en heeft toch een enorme reinigingskracht. Het kan zowel schrobben als drogen, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen, zoals onder tafel. Dit komt doordat het is uitgerust met een roterend schrobdek en geïntegreerde zuigmond. Daardoor is het mogelijk te schrobben en te drogen in alle richtingen, zowel voor- als achteruit. Meer weergeven Minder weergeven. Proberen op uw vloer? Voordat je deze machine koopt, boek vrijblijvend een demonstratie. Nilfisk Alto Scrubtec 337.2. Schrobmachine Nilfisk Occasion Achterlopend. Bekijk alle lease- prijzen van onze MEIJER machines. Prijs op aanvraag.

Contacteer ons