schrobzuigmachine
Schrobzuigmachine Voor de Vloerenspecialist RENOTECDUO BV.
Als je een schrobzuigmachine nodig hebt is het handig om te begrijpen hoe de machine werkt. Zo ken je de principes weet je hoe je het meeste uit je machine kan halen. Aan de voorkant van de machine bevindt zich een borstel. Terwijl de machine beweegt, wordt vanuit de watertank vloerreiniger op de vloer afgegeven. Aan de voor en achterkant van de machine bevinden zich afzuigmedia, die de vloer dermate droog achterlaten. Het vervuilde water wordt perfect opgezogen en in de separate afvalwatertank gepompt. Let op: Lees altijd de veiligheidsinstructies uit de gebruikshandleiding die met het product wordt geleverd. De handleiding op deze pagina is niet bedoeld om de veiligheidsinstructies uit de gebruikshandleiding bij het apparaat te vervangen. Klaar met schrobben? Klaar met schrobben? Dan zijn er nog een aantal handelingen die kunt doen om je schrobmachine in goede conditie te houden. Lees verder
Schrobzuigmachine huren 40 cm Compact Walk behind model Boels.
Met behulp van de variabele borsteldruk voelt deze machine zich thuis in elke situatie. Schrobben en drogen in 1 cyclus. Mogelijkheid om voor en achterwaarts te werken. Eenvoudig om onder tafels e.d. Voorzien van aparte borstels zeer geschikt voor het reinigen van houten terrassen. Op werkdagen vóór 15.00u gereserveerd is dezelfde dag nog aan de slag. Meer dan 2500 verschillende machines en gereedschappen. Bezorgen op locatie mogelijk. Overal en altijd mobiel reserveren. Omschrijving Vanaf prijs. per dag 6171, incl. 21% BTW per week 15428, incl. 2.710 / 230. tankinhoud schoon en vuilwatertank/l. 10 / 10. 520 x 470 x 380. Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. kosten voor onderhoud, brandstof, olie, slijp en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop en brand-/diefstalregelingen. prijs op aanvraag. Altijd de modernste machines van topmerken. Meer dan 2500 verschillende machines en gereedschappen. Bezorgen op locatie mogelijk. Overal en altijd mobiel reserveren. Vertel iemand over dit product van Boels. Boen / Schrobmachine.
Schrobzuigmachine met veel wendbaarheid is ideaal als vervanging van de vlakmop of strengenmop.
Hako schrobzuigmachine B30. HK99771520 Tijdelijk uitverkocht Onderweg naar ons magazijn. Achterloop schrobzuigmachine geschikt voor een oppervlakterendement tot 1.700m2. Prijs 5338.55 5.338, 55. Hako schrobzuigmachine B30CL. HK99771540 Tijdelijk uitverkocht Onderweg naar ons magazijn. Achterloop schrobzuigmachine geschikt voor een oppervlakterendement tot 1.900m2.
Schrobzuigmachines kopen? Hygienesupply.nl.
Met een schrobmachine reinig je niet alleen efficiënter, maar ook de productiviteit ligt maar liefs vier maal hoger dan bij handmatig schoonmaken. Onmisbaar in een organisatie! Het scheelt niet alleen veel tijd, maar de vloer wordt ook nog eens op een hygiënische manier gereinigd. Hij is geschikt voor zowel grote als kleine oppervlaktes en u kunt de keuze maken uit een schrobzuigmachine met een accu of netsnoer. Maar hoe kiest u nou de juiste schrobzuigmachine voor uw organisatie?
Schrobzuigmachines.
Numatic TGB 4055 Schrobzuigmachine. Werktijd batterijen 2,25, uur. 100 toeren per minuut. € 6.223,08, - 20. € 4.978,46, € 6.023,94, Incl. Numatic TGB 4055-T Schrobzuigmachine. Werktijd batterijen 2,25, uur. 100 toeren per minuut. € 7.611,48, - 20. € 6.089,18, € 7.367,91, Incl. Numatic TGB 6055 Schrobzuigmachine.
Boenmachine, schrobzuigmachine Exclusiva Alles voor schoonmaak, hygiëne en onderhoud. Exclusiva. Exclusiva.
Inloggen / Account aanvragen. Home / Webshop / Schoonmaakmachines / Boenmachine, schrobzuigmachine. Borstels voor machines 5. Occasion eenschijfsmachines 6. Occasion schrobzuigautomaten 17. Schrobzuigautomaten ride-on 12. Schrobzuigautomaten walkbehind 25. Burnisher Nilfisk BU500. Nilfisk polijstmachine BU500. Voorzien van riemaandrijving, verbeterde ergonomie bij gebruik en verplaatsen. Voorzien van 15 meter oranje snoer, dodemansknop en veiligheidsschakelaar. Het metalen frame, de grote wielen en de beschermrand maken een robuust en modern ontwerp. Boenmachine SL 450 met tank. Boenmachine voor vloeronderhoud, het polijsten en tapijt onderhoud. Inclusief 13 liter tank voor reinigingsproduct. Compleet met padhouder en borstel.
Schrobzuigmachine Veldhoven Interclean Benelux.
Selecteer een pagina. Bent u geinteresseerd? Bel ons direct! Naar wens aan te passen. Met een schrobzuigmachine slaat u twee vliegen in één klap. Los vuil wordt van de vloer verwijderd en daarnaast wordt de vloer ook meteen geschrobd. Een schrobzuigmachine kan worden ingezet op alle oppervlakken die nat kunnen worden gereinigd en dat is eigenlijk bijna allesbehalve tapijt. U kunt met deze machine in een handomdraai grotere oppervlakken reinigen. Een schrobmachine kopen is dan ook een prima beslissing als u een carwash heeft die u graag schoon en netjes wilt houden.
Schrobzuigmachines - Groveko BV Schoonmaakmachinesonline.nl.
Kärcher BR35/12C Schrobzuigmachine. Kärcher BR35/12C Schrobzuigmachine. Kärcher B60W/55D BP Pack. Kärcher B60W/55D BP Pack. Kärcher B80W/75R BP Pack. Kärcher B80W/75R BP Pack. Kärcher KM90/60 R BP Pack. Kärcher KM90/60 R BP Pack. Duplex 280i AC mini. Duplex 280i AC mini.
Intellibot schrobzuigmachine I CSU Scherp op Schoon.
Voor regelmatig te schrobben grote vloeroppervlakten levert de inzet van een schrobzuigmachine veel voordeel op. In de vorm van efficiency, maar ook op het gebied van milieubesparing: de Intellibot verbruikt tot wel 90% minder water. De te programmeren Intellibot heeft 15 sensoren en een 360 view en werkt geheel zelfstandig.
hako schrobzuigmachine Vloermachine Specialist.
Beton / Parket schuurmachines. hako schrobzuigmachine aantal. De machine word geleverd met nieuwe accu.s van het merk sonnenschein en nieuwe zuigrubbers en word helemaal nagekeken voor levering. Wij leveren ook onderdelen accus zuigmond zuiglamellen e.c.t. Kom langs voor een kijkje in onze showroom koffie staat klaar.
Wetrok schrobzuigmachines.
Wetrok Extravac 400. Wetrok Turbo Sweep 770. Wetrok Speedmatic Twister. Wetrok mop en werkwagens. Wetrok KeyCar Small. Wetrok KeyCar Medium SI. Wetrok inruil en demo machines. Nieuwe schrobzuigmachines klik hier. Toebehoren nieuwe schrobzuigmachines. Toebehoren oude schrobzuigmachines. Tonen als Foto-tabel Lijst.
TSM schrobzuigmachine willmop 50B Schrob Zuigmachines Assortiment FOOX Groothandel.
TSM schrobzuigmachine willmop 50B. TSM schrobzuigmachine willmop 50B. De nieuwe Willmop 50 brengt een revolutie teweeg in de manier waarop we vloeren reinigen. De Willmop 50 is de lichtste en meest wendbare verticale schrobzuigmachine op de markt, die de hoge prestaties van een professionele machine combineert met de flexibiliteit van een traditionele mop.

Contacteer ons